17 dubna 2014

Microsoft kupuje divizi Nokia Devices & Services

Dnes mi přišel e-mail od Nokia info@news.nokia.com jako (bývalému) uživateli telefonu Nokia...

=================
Informace o ochraně osobních údajů, ochraně dat a podmínkách používání služeb vzhledem k prodeji divize Nokia Devices & Services společnosti Microsoft
=================

Dobrý den,

rádi bychom Vám sdělili důležité informace o ochraně osobních údajů a smluvních podmínkách.

Společnost Nokia v současné době očekává dokončení prodeje divize Devices & Services společnosti Microsoft v dubnu 2014. Po dokončení transakce převezme zodpovědnost za vaše osobní údaje a smluvní vztahy k výrobkům a službám týkající se této divize finská pobočka společnosti Microsoft*. Společnost Microsoft se důkladně stará o zachování Vašeho soukromí a o Vaše osobní údaje. Bude je i nadále shromažďovat a používat stejným způsobem a ze stejných důvodů jako to činila společnost Nokia. V souvislosti s prodejem byste neměli pocítit žádný rozdíl.

Společnost Nokia bude pokračovat ve vlastním podnikání včetně výrobků a služeb HERE souvisejících s určováním polohy, které nejsou součástí akvizice společnosti Microsoft. Zodpovědnost za Vaše osobní údaje a smluvní vztahy týkající se těchto výrobků a služeb Nokia zůstává na společnosti Nokia. Společnost Nokia se i nadále cítí zavázána k plnění nejvyšších standardů ochrany soukromí a osobních údajů.

Na zmiňované změny jsme Vás chtěli upozornit s tím, že náš závazek ochrany soukromí je pro nás stále na vrcholu důležitosti. Chcete-li se o zásadách ochrany osobních údajů a podmínkách používání služeb společností Microsoft a Nokia dozvědět více, klepněte sem. http://www.nokia.com/cz-cs/privacy-landing/ 

Můžete se na nás obrátit také na adrese: Microsoft Mobile Oy, c/o Privacy, Keilaranta 7, 02150 Espoo, Finland nebo Nokia Corporation, c/o Privacy, Keilalahdentie 4, 02150 Espoo, Finland. 

S přátelským pozdravem,

Chad Fentress
Viceprezident, ředitel pro etiku a plnění předpisů
Nokia

Brendon Lynch
Ředitel pro ochranu osobních údajů
Microsoft

* Po dokončení prodeje se divize Devices & Services společnosti Nokia stane součástí finského subjektu Microsoft Mobile Oy, pobočky plně vlastněné společností Microsoft Corp.

=================

Tento e-mail dostáváte z důvodu vašeho vztahu s divizí Devices & Services společnosti Nokia. Společnosti Nokia Corporation a Microsoft Mobile Oy vám toto sdělení poslaly v rámci prodeje divize Nokia Devices & Services společnosti Microsoft.  Na tento e-mail není třeba nijak reagovat. Tento e-mail byl zaslán z adresy, která není monitorována, neodpovídejte na něj prosím.

---

Copyright (c) 2014 Nokia Corporation and Microsoft Mobile Oy
Nokia Corporation P.O. Box 226 FI-00045 Nokia Group Finland
Microsoft Mobile Oy Keilaranta 7, 02150 Espoo, Finland

Zásady ochrany osobních údajů
http://www.nokia.com/cz-cs/privacy-landing/
=================

Žádné komentáře:

Okomentovat